SDS pokušava da obezbedi novu većinu

Izvor: Akter, 23.Maj.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS pokušava da obezbedi novu većinu

Vrh Srpske demokratske stranke (SDS) održao je sastanak na kojem je razgovarano o formiranju nove skupštinske većine u Republici Srpskoj, u kojoj neće učestvovati vladajući Savez nezavisnih socijaldemokarata (SNSD), objavila je danas bijeljinska BN televizija.

Na sastanku održanom sinoć, kako je navedeno, razgovarano je i o formiranju izvršne vlasti, a kao najozbiljniji kandidat za novog predsednika Vlade Republike Srpske pominje se Mićo Mićić, visoki funkcioner SDS-a i gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Bijeljine.

Mićić nije želeo da komentariše informaciju da bi mogao biti kandidat za novog premijera RS.

Poslednjih dana u javnosti RS uveliko se spekuliše da vlada premijerke Željke Cvijanović iz SNSD-a nema stabilnu skupštinsku većinu, posebno nakon što su podršku vladi uskratila dva poslanika stranke Napredna Srpska.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.