SAZNAJEMO Neće biti vanrednih parlamentarnih izbora

Izvor: Blic, 26.Feb.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO Neće biti vanrednih parlamentarnih izbora

Predsednik vlade Srbije i budući kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da neće biti vanrednih parlamentarnih izbora, nezvanično saznaje "Blic".

Ovu odluku će Vučić saopštiti sutra, a očekuje se da u narednim danima saopšti i datum održavanja predsedničkih izbora.

Kako je ranije danas izjavio Ivica Dačić, on i premijer su u zajedničkom razgovoru zaključili da u Srbiji postoji politička stabilnost i da nema razloga za raspisivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << parlamentarnih izbora.

Kako je "Blic" već pisao, Vučić je već nekoliko dana bio bliže odluci da ne raspisuje i vanredne parlamentarne izbore, pored predsedničkih, koji bi trebalo da se održe u aprilu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAZNAJEMO: Vučić prelomio, ništa od parlamentarnih izbora

Izvor: Kurir, 26.Feb.2017

...Vanredni parlamentarni izbori neće biti održani u aprilu, zajedno sa predsedničkim..Prema nezvaničnim informacijama, premijer i lider SNS Aleksandar Vučić trebalo bi najverovatnije sutra da javnosti, ali i političkim partnerima i rivalima, saopšti odluku da će biti raspisana samo trka za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.