SARKOZI ZA KURIR: SRBI, SVAKA VAM ČAST!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2012, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARKOZI ZA KURIR: SRBI, SVAKA VAM ČAST!

BRISEL - Oduševljen! Reporter Kurira uručio je francuskom predsedniku Nikoli Sarkoziju specijalno internacionalno izdanje naših novina Kurir gou internešenel, koje je ovaj visoki državni zvaničnik pohvalio, rekavši da je to odlično odrađen posao.

BRISEL - Oduševljen!

Reporter Kurira uručio je francuskom predsedniku Nikoli Sarkoziju specijalno internacionalno izdanje naših novina Kurir gou internešenel, koje je ovaj visoki državni zvaničnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pohvalio, rekavši da je to odlično odrađen posao.

- Ovo ste odlično uradili! - pohvalio nas je francuski predsednik dok je listao naš magazin, koji izlazi od septembra.

Interesantno je da je najviše vremena posvetio tekstu o festivalu Egzit, koji je jedan od deset najvećih festivala na svetu i svakako najpoznatija evropska manifestacija. Sarkoziju se mnogo svideo tekst o Egzitu, pa čak može da se desi, ukoliko mu to obaveze budu dozvolile, i da ga vidimo na ovom događaju!

On je prethodno pozdravio to što je Srbija dobila status kandidata za članstvo u EU.

- Nezamislivo je da jedan deo balkanskih zemalja primite u EU, a drugi ne. Posebno je ovo važno za Srbiju. Ne kažem da će se to desiti odmah, istog momenta, pošto i dalje postoji proces koji mora da se završi. Međutim, da je poruka Evrope Srbiji bila „ne“, to bi bila ludost - kazao je Sarkozi, i dodao:

- Zato Francuska podržava srpsku kandidaturu. Bila bi istorijska greška da je Evropa odbila da omogući Srbiji evropsku perspektivu. Bila bi to ogromna greška. Uveravam vas.

MARIJA KORDIĆ

Srbija je patila

Prema rečima francuskog predsednika, pitanje Srbije je „izuzetno važno“:

- Srbija je zemlja u kojoj su kraj 20. i početak 21. veka bili izuzetno teški, među najtežima. Srbija je patila. Podnela je mnoge žrtve.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠULC POSTAO DAČIĆEV FAN!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2012

BEOGRAD - Njegov triler daleko se čuje! Predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc totalno je oduševljen ministrom policije Ivicom Dačićem!..BEOGRAD - Njegov triler daleko se čuje!..Predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc totalno je oduševljen ministrom policije Ivicom Dačićem! Dok je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.