SAD: Tajna služba istražuje pretnju Obami

Izvor: Akter, 30.Avg.2014, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Tajna služba istražuje pretnju Obami

Vlasti u Konektikatu istražuju sumnjivu osobu i vozilo koji bi mogli biti pretnja po američkog predsednika Baraka Obamu, javljaju lokalni mediji

Američka Tajna služba, koja je zadužena za bezbednost predsednika države, izdala je saopštenje u kome se kaže da je policija dobila informaciju koja se odnosi na sumnjivu osobu i vozilo, prenosi Rojters.

"Mi u saradnji sa lokalnom policijom pokušavamo da utvrdimo koliko je validna informacija koju smo dobili", navedela je Tajna služba.

List "Hartford kurant" piše da državna policija traga za muškarcem koji je, navodno, pretio Obami i vozi srebrni "volksvagen džeta".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac iz srebrnog auta preti Obami

Izvor: Blic, 30.Avg.2014

Vlasti u Konektikatu istražuju sumnjivu osobu i vozilo koji bi mogli biti pretnja po američkog predsednika Baraka Obamu, javljaju lokalni mediji...Američka Tajna služba, koja je zadužena za bezbednost predsednika države, izdala je saopštenje u kome se kaže da je policija dobila informaciju koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.