Ružić za RTV: Razgovori sa DS večeras ili sutra ujutru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2012, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić za RTV: Razgovori sa DS večeras ili sutra ujutru

NOVI SAD -

Razgovori lidera koalicije "SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija" sa predstavnicima Demokratske stranke će najverovatnije biti večeras ili sutra ujutru, izjavio je u emisiji "Jedan na jedan" RTV-a Branko Ružić, predsednik Izvršnog odbora SPS-a.

Ružić je izbegao konkretan odgovor na pitanje da li će mesto premijera biti uslov da SPS podrži Borisa Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << .

Na pitanje da li je moguće da se, ako ne dođe do dogovora o "strateškoj saradnji" između SPS-a i DS-a, SPS okrene ka SNS-u Ružić je uzvratio pitanjem "a da li je moguća koalicija DS-SNS?"

On nije odbacio mogućnost da, u perspektivi, dođe i do saradnje sa "naprednjacima", ali je rekao da je normalno i korektno da prvo razgovaraju sa dosadašnjim partnerima.

Komentarišući razlike unutar koalicije "SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija-Ivica Dačić" po pitanju "strateške saradnje" Ružić je rekao da su lideri koalicije danas imali sastanak i da među njima nema nikakvih turbulencija.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.