Rešenje za trajno čišćenje nagomilanog đubreta

Izvor: Akter, 10.Okt.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešenje za trajno čišćenje nagomilanog đubreta

Stručni savet za komunalna pitanja Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) iz Novog Sada održao je danas sastanak sa, nakon kojeg je LSV saopštio da se zbog nebrige nadležnih "na ulicama gomila razno đubre"

U saopštenju nakon sastanka, pod nazivom "Osnovne metode efikasnog čišćenja prljavštine sa ulica Novog Sada", LSV je naveo da nisu blagovremeno preduzete sve neophodne mere protiv "gomilanja đubreta na ulicama Novog Sada", na koje je LSV odavno pozivala.

"Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << postoji jasna zakonska regulativa, činjenica je da se ona ne sprovodi kako treba, pa bi nadležni organi u gradu i čitavoj državi, trebalo konačno da pristupe konkretnim merama trajnog čišćenja prljavštine i taloga sa novosadskih ulica", piše u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da će ovaj Savet nadležnima ponuditi rešenja za trajno čišćenje, koja su odmah primenjiva, kako bi se i u budućnosti "onemogućilo gomilanje đubreta ne samo u centru, nego i svim drugim krajevima grada".

"Ako ne pre, te mere će nakon izbora i dolaska LSV na vlast omogućiti brzo i efikasno rešavanje ovog problema", dodaje ova stranka.

LSV je zakazala sastanak, u isto vreme kada je bio zakazan i protest protiv LSV u organizaciji zabranjenih organizacija Obraz i Naši, ali je policija zabranila skup.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.