Redžepi opet preti severu KiM

Izvor: S media, 08.Maj.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redžepi opet preti severu KiM

Ministar kosovske policije Bajram Redžepi kritikovao je međunarodnu zajednicu, odnosno Kfor i Euleks, jer nisu želeli da intervenišu na severu Pokrajine.

Stefanović: Pregovori čekaju novu vladu

Tahiri: Kosovo nema favorite na srpskim izborima

Ban: Tenzije ozbiljan rizik po stabilnost Kosova

Priznajući da je od njih zahtevao intervenciju u tom delu Kosova, Redžepi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je u Prištini objasnio da je od predstavnika vojne i civilne misije dobijao negativan odgovor na svoje zahteve, uz obrazloženje da nije povoljan trenutak za intervenciju.

On je rekao i da je period posle formiranja nove vlade u Srbiji najpovoljniji trenutak da kosovske institucije uspostave vlast na severu Kosova, a nije isključio mogućnost primene sile u ovim delu južne srpske pokrajine, jer "na severu treba uspostaviti red".

(Novosti)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Eulex

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.