Redžepi: Policija ima plan da spreči izbore na Kosovu

Izvor: Blic, 03.Apr.2012, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redžepi: Policija ima plan da spreči izbore na Kosovu

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Bajram Redžepi rekao je danas da je kosovska policija napravila nacrt plana kojim bi sprečila Srbiju da održi lokalne izbore na Kosovu. Kosovski ministar unutrašnjih poslova Bajram Redžepi

- Lokalni izbori su zabranjeni - rekao je Redžepi u intervjuu Rojtersu i dodao da "Srbi sa dvojnim državljanstvom" imaju pravo da glasaju na parlamentarnim izborima, ukoliko ih organizuju međunarodna tela kao što je Organizacija za evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bezbednost i saradnju.

- Na dan izbora, 6. maja, bićemo spremni - rekao je Redžepi i dodao da "ako Srbija bude načinila bilo kakav pokušaj da održi glasanje, naše jedinice će delovati, konfiskovati izborni materijal i zaustaviti ih".

Povezane vesti: Homen pozvao kosovske institucije da ne primenjuju silu Barozo i Rasmusen razgovarali o Kosovu Oslobođeni kosovski policajci ispitivani, urađena rekonstrukcija Srbi blokirali Euleks, Kfor zatvorio put u Jagnjenici Radeta: Radikali zbog zabrane Kfora ušli na Kosovo alternativnim putem
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.