Rašićeva: Često pomislim na finale u Riju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašićeva: Često pomislim na finale u Riju

Srpska odbojkašica Milena Rašić priznala je da posle Olimpijskih igara u Riju često pomisli na finale protiv Kine, ali da ne žali previše jer je srebrna medalja fantastičan uspeh.

"Nije mala stvar uzeti srebro na Olimpijskim igrama. Ipak, Kineskinje su u finalu odigrale neverovatan meč i zasluženo slavile. Biće još prilike, ali prvo da se kvalifikujemo u Tokio", rekla je Rašić Tanjugu.

Ona je danas obišla štand Beograda na vodi u TC Ušće, i to na dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada proslavlja 26. rođendan.

"Oduševljena sam ovim što sam videla. Posle osam godina provodim rođendan u Beogradu sa porodicom i presrećna sam. Nema mnogo vremena za odmor", rekla je Rašićeva, članica turske Vakifbanke.

Sa klubom je pre dva dana osvojila treće mesto na prvenstvu sveta i izabrana je za najboljeg srednjeg blokera.

"Ambicije su nam najviše u svim takmičenjima. Nadam se najboljem".

A posle klupske sezone sledećeg leta najveći izazov sa reprezentacijom biće šampionat Evrope u Gruziji i Azerbejdžanu.

"Imam zlato iz Beograda 2011, nadam se da možemo do još jednog. Neće biti lako, ali sigurno da smo među favoritima. Ne sumnjam da ćemo pružiti maksimum", zaključila je Rašićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rašićeva: Često se setim finala sa Kinom u Riju...

Izvor: B92, 25.Okt.2016

Milena Rašić priznala je da posle Olimpijskih igara u Riju često pomisli na finale protiv Kine, ali da ne žali previše jer je srebrna medalja fantastičan uspeh..."Nije mala stvar uzeti srebro na Olimpijskim igrama. Ipak, Kineskinje su u finalu odigrale neverovatan meč i zasluženo slavile. Biće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.