Radulović u Novom Pazaru: Potrebno je uvesti red

Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović u Novom Pazaru: Potrebno je uvesti red

Predsednički kandidat Dosta je bilo Saša Radulović danas je u okviru predizborne kampanje posetio Novi Pazar gde je razgovarao sa gradjanima i govorio o tome kako treba preurediti državu.

"Moguće je lepo živeti u svakom delu Srbije, potrebno je samo uvesti red. Ja znam kako to da uradim", rekao je Radulović objašnjavajući gradjanima zašto bi trebalo da glasaju za njega.

On kaže da ima veliko iskustvo, a da je program koji nudi utemeljen na analizama, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radulović: Moguće je lepo živeti u Srbiji, samo treba uvesti red

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2017

Kandidat za predsednika Srbije Saša Radulović izjavio je danas u Novom Pazaru da je moguće živeti lepo u svakom delo Srbije samo da je potrebno uvesti red, ističući da on zna kako to da uradi...U saopštenju pokret Dosta je bilo je naveo da su građani Novog Pazara tokom Radulovićeve šetnje glavnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.