Radulović: DJB će imati svog kandidata, ako se ne dogovore Jeremić i Janković

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: DJB će imati svog kandidata, ako se ne dogovore Jeremić i Janković

Pokret Dosta je bilo imaće svog kandidata za predsednika Srbije, ukoliko se Vuk Jeremić i Saša Janković ne dogovore da opozicija izađe sa jednim imenom, izjavio je danas predsednik DJB Saša Radulović.

- Kandidat DJB je bolji i od jeremića i od Jankovića, rekao je Radulović, ali nije želeo da otkrije ime, navodeći da će to biti saopšteno na stranačkoj skupštini 4. marta.

On je rekao da DJB ima najboljeg kandidata ali da su spremni da podrže drugog, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadovoljava crvene linije, zbog opšteg interesa, i zbog toga što građani traže jednog kandidata opozicije.

- Ako Vučić pobedi u prvom krugu, kandidati će morati da objasne građanima zašto su vodili samostalne, gubitničke kampanje - kazao je Radulović i dodao da i jeremić i janković prave nove stranke što je dobra stvar, ali nije dobra da zbog toga žrtvuju predsedničke izbore.

Kako je naveo, oko 40 odsto glasača DJB podržava Jankovića i oko 40 odsto podržava Jeremića, a takva podrška neće dovesti do veće izlaznosti.

On je naveo da je razgovarao sa obojicom kandidata - i sa Sašom Jankovićem i sa Vukom Jeremićem ali da do dogovora nije došlo.

- Glavna tema za izbore je pobeda tj prilika da se pobedi Vučić i da se spreči pet godina mraka ako pobedi - naglasio je on.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radulović: Ako ne bude dogovora, DJB predstavlja svog kandidata

Izvor: Beta, 21.Feb.2017

Predsednik Pokreta Dosta je bilo, Saša Radulović pozvao je danas Vuka Jeremića i Sašu Jankovića da se dogovore ko će od njih dvojice biti predsednički kandidat i dodao da će DJB, ako se ne dogovore do raspisivanja izbora, 4. marta predstaviti svog kandidata."Ako se Jeremić i Janković ne dogovore...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.