Radončić:Vućić je ozbiljan državnik

Izvor: Akter, 28.Avg.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radončić:Vućić je ozbiljan državnik

Fahrudin Radončić kaže da će sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem uvek imati vrlo principijelan razgovor

Bivši ministar bezbednosti i lider Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić ocenio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić ozbiljan državnik, koji razume Bošnjake i bošnjačke probleme i da će zato sa njim uvek imati vrlo principijelan razgovor. To, kako je objasnio, znači da Vučić ima mnogo sluha za ono što on kaže i obrnuto.

"Neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << doći u poziciju kao neki bošnjački političari da ga (Vučića), bukvalno, vređam po novinama, a onda kad Vučić pobedi, trčim kao zadnji poltron i miš. Nama su potrebne koegzistentne političke ličnosti koje će s Vučićem razgovarati jednako dostojanstveno i kad je negativac i kad je pozitivac i jednako principijelno", rekao je Radončić u emisiji "Intervju 20" BH Televizije.

Radončić, koji je po mnogima lider BiH opozicije, je kazao da srpski premijer i on, kao intelektualci, imaju jednu normalnu komunikaciju, što podrazumeva da se ne slažu oko svega.

"Mi smo kao odgovorni ljudi i lideri stranaka razgovarali nekoliko puta i razgovarali smo i o stanju u regionu i o stanju u Bosni i Hercegovini. Gospodin Vučić je jedan vrlo dinamičan momak, odnosno čovek...", rekao je Radončić podsetivši na političku harangu koja je protiv njega pokrenuta, kao protiv najvećeg izdajnika BiH, nakon što je Vučić izrekao par komplimenata na njegov račun.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Radončić: Vučić je državnik koji razume Bošnjake

Izvor: RTS, 28.Avg.2014

Bivši ministar bezbednosti BiH i lider Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić ocenio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić ozbiljan državnik, koji razume Bošnjake i bošnjačke probleme i da će zato sa njim uvek imati vrlo principijelan razgovor...Radončić je rekao da Vučić ima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.