Izvor: B92, 04.Apr.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali počinju kampanju na Kosovu

Beograd -- Srpska radikalna stranka sutra počinje svoju zvaničnu predizbornu kampanju posetom Gračanici i Kosovskoj Mitrovici.

Kako je objasnio njihov lider Tomislav Nikolić, radikali će tokom kampanje najmanje govoriti o Evropskoj uniji i Kosovu jer su, kako je objasnio, o toj temi pričali kada drugi nisu smeli.

"Najviše ćemo pričati o građanima Srbije, o socijalnim problemima, o potrebi da ponovo podignemo proizvodnju, našoj deci normalan život, da deca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žive bezbedno. Hoćemo da pobedimo u Srbiji jer je poslednji čas da se školuju, da se leče, da spasavamo Srbiju i da se izborimo protiv onih koji su do sada bili na vlasti", kazao je Nikolić.

Radikali u nedelju obilaze građane Subotice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.