Radeta: Radikali zbog zabrane Kfora ušli na Kosovo alternativnim putem

Izvor: Blic, 02.Apr.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radeta: Radikali zbog zabrane Kfora ušli na Kosovo alternativnim putem

Funkcionerima Srpske radikalne stranke danas je zabranjeno da pređu iz Zubinog Potoka u Zvečan, kako bi otišli na unapred zakazan miting SRS u Kosovskoj Mitrovici.

"Italijanski Kfor je podigao barikade u onom momentu kada su ugledali naš autobus. Očigledno je da je u to umešan režim Borisa Tadića, jer smo ovde dobili informaciju da se od sinoć priča da nam neće biti dozvoljeno da odemo u Mitrovicu. Uporno čekamo, već sat vremena, da se predomisle i da nas puste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da prođemo. Međutim, nemamo s kim da pregovaramo, ovde je okupator koji sprovodi silu", rekla je Vjerica Radeta, predsednica Izvršnog odbora SRS i dodala da su radikali ušli na Kosovo alternativnim putem.

Povezane vesti: Kacin: Realno - pregovori početkom 2013. Albanski hakeri napali srpske sajtove u znak odmazde Kfor istražuje mesto hapšenja pripadnika kosovske policije Drašković: "Preokret" najbrže vodi Srbiju u Evropu "Srbiji je potrebno sve što sadašnja Vlada i njen premijer - nisu"
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS: Kfor nam ne da da idemo na miting

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2012

Funkcionerima Srpske radikalne stranke danas je zabranjeno da pređu iz Zubinog Potoka u Zvečan, kako bi otišli na unapred zakazan miting SRS u Kosovskoj Mitrovici, navodi se u saopštenju radikala..."Italijanski Kfor je podigao barikade u onom momentu kada su ugledali naš autobus. Očigledno je da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kfor ne dozvoljаvа funkcionerimа SRS dа odu nа miting u Kosovsku Mitrovicu

Izvor: Beta OMS, 02.Apr.2012

Funkcionerimа Srpske rаdikаlne strаnke dаnаs je zаbrаnjeno dа pređu iz Zubinog Potokа u Zvečаn, kаko bi otišli nа unаpred zаkаzаn miting SRS u Kosovskoj Mitrovici.

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.