Radeta: Boris mora da izgubi, Toma ne sme da pobedi

Izvor: Blic, 23.Apr.2012, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radeta: Boris mora da izgubi, Toma ne sme da pobedi

Predsednica Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) Vjerica Radeta poručila je sa današnjeg predizbornog skupa u Valjevu da "Boris (Tadić) ne sme da pobedi, Toma (Nikolić) mora da izgubi" na izborima 6. maja.

Radeta, kao i ostali govornici, predvođeni potpredsednikom stranke Zoranom Krasićem, oštro su kritikovali aktuelnu vlast demokrata (DS) i socijalista (SPS), ali i naprednjake ( >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SNS).

- Mi smo radikalno dosledni u odbrani Srbije od Evropske unije (EU) i imamo najlepšeg i najboljeg predsedničkog kandidata Jadranku Šešelj, koja je u godinama utamničenja svog supruga Vojislava Šešelja u Haškom tribunalu uspela da sačuva porodicu, a sada je spremna da sačuva i Srbiju - kazao je Krasić.

Prvaci SRS su ocenili da je Srbija na ivici ponora, a DS traži još jedan mandat "da završi započeto", dok naprednjaci kažu "idemo napred iako je to put u provaliju".

Predizborni skup održan je u sali Gradske skupštine u prisustvu stotinu članova i simpatizera. Počeo je spletom četničkih pesama i za to vreme stajali su i prisutni u sali i njihovi gosti iz stranačke centrale u Beogradu.

Predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su zakazani za 6. maj.

Pogledajte još vesti iz Blicovog specijala "Izbori 2012"
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radikali dosledni u odbrani od EU

Izvor: RTS, 23.Apr.2012

Srpska radikalna stranka dosledna je u odbrani Srbije od Evropske unije, poručio je u Valjevu potpredsednik stranke Zoran Krasić. Boris Tadić ne sme da pobedi, a Toma Nikolić mora da izgubi, rekla Vjerica Radeta...Potpredsednik Srpske radiklane stranke Zoran Krasić je, na predizobrnom skupu u Valjevu...

Nastavak na RTS...

Radeta: Tadić ne sme da pobedi

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2012

Predsednica Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) Vjerica Radeta poručila je sa predizbornog skupa u Valjevu da "Boris (Tadić) ne sme da pobedi, (a da) Toma (Nikolić) mora da izgubi" na izborima 6. maja...Radeta, kao i ostali govornici, predvođeni potpredsednikom stranke Zoranom Krasićem,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.