RADNA POSETA SLOVAČKOJ: Vučić u četvrtak u Bratislavi

Izvor: Kurir, 01.Apr.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNA POSETA SLOVAČKOJ: Vučić u četvrtak u Bratislavi

Premijer će se sastati sa predsednikom Slovačke Andrejem Kiskom i predsednikom vlade Robertom Ficoom, kao i sa zamenikom predsednika Vlade i ministrom spoljnih i evropskih poslova Miroslavom Lajčakom

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u Bratislavi.

Tom prilikom Vučić će se sastati sa predsednikom Slovačke Andrejem Kiskom i predsednikom Vlade Robertom Ficoom, kao i sa zamenikom predsednika Vlade i ministrom spoljnih i evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poslova Miroslavom Lajčakom.

Tokom radne posete Bratislavi premijer Vučić će, pored sastanaka sa slovačkim zvaničnicima, prisustvovati i otvaranju Poslovnog foruma "Slovačka - Srbija", saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vučić u poseti Slovačkoj i na Poslovnom forumu

Izvor: Blic, 02.Apr.2015, 07:02

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić boravi u poseti Slovačkoj tokom koje će se sastati sa predsednikom Andrejem Kiskom, predsednikom Vlade Robertom Ficoom, kao i zamenikom predsednika Vlade i ministrom spoljnih i evropksih poslova Miroslavom Lajčakom...Tokom radne posete Bratislavi, Vučić će, pored...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.