RADA POTVRDILA RAKSID: Neću više da krijem, Momir i ja nismo zajedno!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA POTVRDILA RAKSID: Neću više da krijem, Momir i ja nismo zajedno!

Ja nisam htela da dajem nikave ispovesti niti bilo kakve razloge, rekla je pevačica.

Pevačica Radmila Manojlović, koja je do nedavno bila u vezi sa košarkaškim menadžerom Momirom Gajićem, nakon višenedeljnog nagađanja medija o njenom ljubavnom životu konačno je progovorila i stavila tačku na gradske priče. Spekulisalo se da je Momir insistirao na tome da s pevačicom osnuje porodicu, dok je Radi karijera na prvom mestu. Pevačica je nedavno rekla kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije raskinula sa svojim dečkom, već da se njihova veza našla u krizi, ali izgleda da su se stvari u međuvremenu promenile.

"Trenutno nismo zajedno. Ja nisam htela da dajem nikave ispovesti niti bilo kakve razloge, niti opravdanja jer mislim da nema potrebe za tim. Neću više to da krijem. Ne bih puno o tome, istina je da nismo zajedno, ali ne bih dalje na tu temu", rekla je Rada u emisiji Premijera.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rada Manojlović otvoreno o raskidu: Neću više da krijem, Momir i ja nismo zajedno!

Izvor: Story, 05.Okt.2015

Nakon dugog spekulisanja o ljubavnoj krizi Radmile Manojlović i Momira Gajića, pevačica je rešila iskreno da prokomentariše svoj emotivni status...Rada Manojlović, foto: Vladimir Šporčić..Pevačica Radmila Manojlović, koja je do nedavno bila u vezi sa košarkaškim menadžerom Momirom Gajićem,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.