Pušten osumnjičeni za praćenje Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pušten osumnjičeni za praćenje Vučića

Siniša Milić koji je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je pratio premijera Aleksandra Vučića, pušten je večeras na slobodu, saznaje Tanjug. Miliću je danas isteklo zadržavanje od 48 sati.

Još uvek se ne zna da li se i za koje krivično delo tereti Milić.

On je, kako je ranije saopštio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, tokom proteklog vikenda u roku od 24 časa zatečen čak osam puta kod premijerovog doma i uhapšen u nedelju u vozilu marke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Audi A8, nakon što je primećen kako osmatra kuću premijera i njegove porodice.

Stefanović je preneo da je Milić do 2009. godine radio kao pripadnik policije Republike Srpske, kao i Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), a poslednjih godina je u vezi sa barsko-budvanskom kriminalnom grupom. Radio je i kao obezbeđenje Luke Đurovića, vođe barskog kriminalnog klana koji je bio u bliskoj vezi sa Lukom Bojovićem.

Milić je, prema rečima ministra Stefanovića, iskaz u policiji više puta menjao, a poslednji put je rekao da to radi za nečiji račun.

919

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.