Psihijatar novi poverenik niških naprednjaka?

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psihijatar novi poverenik niških naprednjaka?

Nezvanična informacija da će dr Milan Stanojković, psihijatar Specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici navodno biti imenovan za poverenika SNS u Nišu, ustalasala je nišku javnost.

Zvanične potvrde takve kalkulacije još uvek nema, mada se iz krugova bliskim SNS ta mogućnost ne isključuje. Gradonačelnik Niša Zoran Perišić izjavio je za “Blic” da ovu informaciju ne može da potvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer na jučerašnjoj sednici Predsedništva nije bilo reči o tome.

- Ne znam da li je to istina, ali ono što mogu da kažem da na jučerašnjoj sednici Predsedništva nismo govorili o tome. Inače, očekujem da uskoro dobijemo poverenika, a ko će to biti, videćemo - rekao je Perišić, koji je inače i član Predsedništva SNS.

Kako saznajemo, do kraja nedelje trebalo bi i zvanično da bude postavljen poverenik u Nišu čiji će zadatak biti da sprovede unutarstranačke izbore do leta.

- Nije nemoguće da to bude dr Milan Stanojković - kaže izvor blizak vrhu vlasti.

Stanojković nije odgovarao na pozive novinara i od njega nismo uspeli da dobijemo komentar.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu, raspušten je 24. marta odlukom Izvršnog odbora, kada je predsednik Radomir Nikolić posetio Niš. On je tom prilikom izjavio da vrh stranke ne može više da trpi svađe koje postoje unutar stranke u Nišu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Psihijatar iz Gornje Toponice poverenik SNS-a u Nišu?

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Apr.2015

Gradom na Nišavi, kruži vest da će, dr Milan Stanojković, psihijatar, Specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponice, biti imenovan za poverenika SNS u Nišu....Za sada, zvanično takve potvrde nema, ali gradonačelnik Perišić, rekao je da ovu informaciju ne može da potvrdi, ali ni da demantuje?..On...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.