Prvi put zajedno u javnosti! Ovo je Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 23.Jun.2017, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put zajedno u javnosti! Ovo je Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije! (FOTO)

U Palati "Srbija" održava se svečana ceremonija inauguracije predsednika Aleksandra Vučića.

Više od pet hiljada gostiju iz zemlje iz sveta prisustuje ovoj svečanosti, a goste zajedno sa predsednikom Vučićem dočekuje i njegova supruga Tamara.

FOTO: Tanjug

FOTO: Tanjug

FOTO: Tanjug

FOTO: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tu dužnost preuzeo je polaganjem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zakletve 31. maja, a večeras su tim povodom na prijem došli lideri i zvaničnici zemalja regiona, Evrope i sveta, uključujući predstavnici SAD, Ruske Federacije, Kine, kao i međunarodnih organizacija među kojima UN, EU, NATO.

Svečanost će biti upriličena u svim delovima Palate Srbija, a neposredno pred kraj Vučić će sa VIP zvanicama obići šest salona, što ce biti svojevrsna šetnja kroz istoriju, tradiciju i kulturu Srbije.

Svečanu ceremoniju možete pratiti na našem portalu UŽIVO!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.