Proglašena kandidatura Tomislava Nikolića

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2012, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena kandidatura Tomislava Nikolića

BEOGRAD, 12. aprila 2012. (Beta) - Republička izborna komisija proglasila je u četvrtak Tomislava Nikolića za kandidata Srpske napredne stranke za predsednika Srbije na izborima koji će biti održani 6. maja.

BEOGRAD, 12. aprila 2012. (Beta) - Republička izborna >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << komisija proglasila je u četvrtak Tomislava Nikolića za kandidata Srpske napredne stranke za predsednika Srbije na izborima koji će biti održani 6. maja.RIK je utvrdio da je uz predlog kandidata priložena sva propisana dokumentacija i da je pravno valjana, kao i da je dostavljena izjava o nameri korišćenja sredstava iz javnih izvora za pokriće troškova izborne kampanje.Uz kandidaturu, dostavljeno je 19.519 potpisa podrške, a RIK je utvrdio da su 18.743 potpisa pravno valjana.Tomislav Nikolić je sedmi proglašeni kandidat.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.