Predsedništvo DSS danas o „buntovnicima“

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo DSS danas o „buntovnicima“

Predsedništvo DSS danas će razmatrati zahtev grupe funkcionera sa Andrejom Mladenovićem na čelu za održavanje vanredne izborne skupštine zbog nezadovoljstva predsednicom Sandom Rašković Ivić, saznaje „Blic“.

Naime, dok je predsednica bila na putu van zemlje, Mladenović, inače predsednik Izvršnog odbora DSS, potpredsednici Borko Ilić i Milenko Jovanov i još 14 članova IO saopštili su da Ivićeva krši Statut DSS, da strankom „vladaju sive eminencije“ i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je „strašno“ to što stranka nije učestvovala na protestu Dveri u Beogradu.

Međutim, sukob je u stvari zbog stava Sande Rašković da DSS treba da napusti koaliciju sa SNS u Beogradu. Iako nema isti stav o koaliciji u Novom Sadu i drugim gradovima, Ivićeva smatra da učešće u pojedinim odlukama vlasti, poput „Beograda na vodi“, ugrožava politiku DSS, što se po svemu sudeći nije dopalo Mladenoviću, inače zameniku gradonačelnika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.