Poziv Gugla pojedincima da kače sopstvene fotografije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv Gugla pojedincima da kače sopstvene fotografije

Gugl (Google) je uveo nezavisnu kartografsku aplikaciju "Strit vju" (Street View) koja obuhvata slike koje je snimio Gugl, ali i fotografije pojedinaca.

Veb korisnici su pozvani da objavljuju na Mreži sopstvene slike, a aplikacija je dostupna pod operativnim sistemima "Android" i "iOS".

Dugme za foto aparat na donjoj desnoj strani ekrana omogućava dodavanje sopstvenih slika.

Ponuđena su dva načina stavljanja slika na internet, bilo korišćenjem foto aparata na smartfonu, bilo panoramskim snimanjem, objavio je francuski list Figaro u svom veb izdanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

I korisnici mogu ubacivati fotografije u "Street View"

Izvor: Radio 021, 05.Sep.2015

Gugl je uveo nezavisnu kartografsku aplikaciju "Strit vju" koja obuhvata slike koje je snimio Gugl, ali i fotografije pojedinaca...Veb korisnici su pozvani da objavljuju na Mreži sopstvene slike, a aplikacija je dostupna pod operativnim sistemima "Android" i "iOS"...Dugme za foto aparat na donjoj desnoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.