Požar iznad Mostara se širi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2017, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar iznad Mostara se širi

Požar koji je planuo u kasnim popodnevnim časovima iznad mostarskog naselja Luka nošen severnim vetrom širi se prema jugu, iznad naselja Tekija, prema Opinama.

Mostarski vatrogasci trenutno ipak ne gase požar iznad naselja Opine, već su sve snage na Fortici i na novom požaru koji se pojavio u Hodbini.

Požar iznad grada koji se širi noćas dobija dodatnu dimenziju, ali vatrogasci kažu da ne bi trebalo da bude mesta panici, prenosi portal Klix.ba.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << meštani ne mogu da imaju mirnu noć kada znaju da je vatrena stihija svega nekoliko stotina metara iznad njihovih kuća.

Mostar, ali i drugi delovi Hercegovine poslednjih nekoliko dana bore se sa velikim brojem požara, kojima blagi povetarac pogoduje i stvara nove nevolje vatrogascima, a u večerenjim satima počela je da duva sve jača bura.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požari bukte u Hercegovini, Dalmaciji i Crnoj Gori

Izvor: RTS, 16.Jul.2017

Požari u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, na Podveležju, Pologu i Čvrsnici ne jenjavaju. Požar koji je planuo iznad mostarskog naselja Luka nošen severnim vetrom širio se prema jugu, iznad naselja Tekija, prema Opinama. Iako je ranije javljeno da će meštani Bigove biti evakuisani, do...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.