Povredjeni radnici pušteni na kućno lečenje

Izvor: NaDlanu.com, 05.Mar.2012, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredjeni radnici pušteni na kućno lečenje

KRAGUJEVAC, 4. marta 2012. (Beta) - Lekari Kliničko-bolničkog centra (KBC) u Kragujevcu konstatovali su lakše telesne povrede kod četvoro radnika koji su povredjeni u eksploziji kotla u školi u Rekovcu, nakon čega su svi pušteni na kućno lečenje, rečeno je u nedelju agenciji Beta.

KRAGUJEVAC, 4. marta 2012. (Beta) - Lekari Kliničko-bolničkog centra (KBC) u Kragujevcu konstatovali su lakše telesne povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kod četvoro radnika koji su povredjeni u eksploziji kotla u školi u Rekovcu, nakon čega su svi pušteni na kućno lečenje, rečeno je u nedelju agenciji Beta.Portparolka KBC Kragujevac Vanja Djordjević izjavila je da su nad povredjenim radnicima obavljeni dijagnostički pregledi, nakon čega su konstatovane lakše povrede koje ne zahtevaju bolničko lečenje.Četvoro radnika povredjeno je u eksploziji kotla u Poljoprivredno-veterinarskoj školi u Rekovcu, za vreme održavanja opštinskog takmičenja iz srpskog jezika.U školi je u trenutku eksplozije bilo desetak djaka, ali niko od njih nije povredjen.Škola je u eksploziji oštećena i neko vreme neće moći da se koristi za nastavu. Najavljeno je da će u ponedeljak oštećenu školu obići i ministar prosvete Žarko Obradović.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.