Povećan broj intervencija

Izvor: NaDlanu.com, 28.Apr.2012, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećan broj intervencija

BEOGRAD, 28. aprila 2012. (Beta) - U noći izmedju petka i subote u Beogradu se dogodilo nekoliko incidenata, rečeno je agenciji Beta u Gradskoj službi hitne pomoći koja je imala 131 intervenciju od čega 30 na javnom mestu.

BEOGRAD, 28. aprila 2012. (Beta) - U noći izmedju petka i subote u Beogradu se dogodilo nekoliko incidenata, rečeno je agenciji Beta u Gradskoj službi hitne pomoći koja je imala 131 intervenciju od čega 30 na javnom mestu.U centru Beograda, na Obilićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << vencu, u subotu ujutro oko pet sati je pretučena 20-godišnja devojka i odvezena u Urgentni centar.U Batajnici je oko ponoći na radnom mestu u fabrici Imlek povredjen radnik kome je viljuškar prešao preko noge, te je smešten u KBC Zemun.U naselju Borča šestogodišnjak je sinoć upao u šaht i teško se povredio, a u Ovči je povredjen petogodišnjak na koga je naleteo biciklista.Desile su se još tri saobraćajne nesreće u kojima su povredjena dva pešaka.U Hitnoj pomoći je rečeno da su najviše problema imali srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.