Potvrđeni ugovori o pravnoj saradnji sa Turskom

Izvor: Studio B, 26.Apr.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeni ugovori o pravnoj saradnji sa Turskom

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o potvrđivanju ugovora između Srbije i Turske o uzajamnoj pravnoj pomoći u građanskim i trgovačkim stvarima i Predlog zakona o potvrđivanju ugovora između dve države o pravnoj pomoći u krivičnim stvarima.

Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju ugovora između Srbije i Turske o izručenju, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Primena ovih ugovora olakšaće pravnu saradnju između državnih organa Srbije i Turske, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

VLADA SRBIJE: Usvojeni predlozi zakona o pravnoj saradnji sa Turskom

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015

BEOGRAD - Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predloge zakona o potvrđivanju ugovora između Srbije i Turske o uzajamnoj pravnoj pomoći u građanskim i trgovačkim stvarima, kao i u krivičnim stvarima. Kako je saopšteno nakon sednice, Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.