Potrebna promena Ustava

Izvor: Danas, 11.Mar.2012, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebna promena Ustava

Pre eventualnog raspisivanja srpskih pokrajinskih izbora na KiM Skupština Srbije morala bi da donose zakon o ovoj autonomskoj pokrajini, što je moguće samo promenom sadašnjeg Ustava - izjavio je za Danas Oliver Ivanović, državni sekretar Ministarstva za KiM.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pre izbora - zakon o Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2012, 00:02

Državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović ocenio je da je pre raspisivanja pokrajinskih izbora na Kosovu, što je suprotno Rezoluciji 1244 UN, potrebno doneti poseban zakon o Pokrajini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"Izbori na Kosovu suprotni Ustavu"

Izvor: B92, 12.Mar.2012

Beograd -- Pre eventualnog raspisivanja srpskih pokrajinskih izbora na Kosovu potrebno je da se donese novi zakon o pokrajini. Za novi zakon potrebna promena Ustava...Državni sekretar Ministarstva za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović je rekao da bi "u sadašnjim okolnostima, donošenje takvog zakona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.