Potraga za nestalim starcem

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jan.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za nestalim starcem

MEDVEDJA, 29. januara 2012. (Beta) - Policija i meštani u Medvedji već četvrti dan tragaju za starcem iz sela Vrapce za koga se strahuje da se usled nevremena izgubio i smrzao u snegu, rečeno je agenciji Beta u toj opštini.

MEDVEDJA, 29. januara 2012. (Beta) - Policija i meštani u Medvedji već četvrti dan tragaju za starcem iz sela Vrapce za koga se strahuje da se usled nevremena izgubio i smrzao u snegu, rečeno je agenciji Beta u toj opštini.Predsednik opštine Medvedja Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Drašković rekao je da se traga za Radosavom Perovićem (79), koji je u poslednji put vidjen u vojnoj bazi u Vrapcu 23. februara izmedju 15 i 16 časova."Bio je u bazi da uzme hleb i odatle krenuo svojoj kući udaljenoj oko 3 do 4 kilometra. Tražimo ga tri dana, ali ni traga ni glasa od njega. Prepostavljamo da se negde usput smrzao", ukazao je Drašković.Dodao je da ekipe sa dva buldožera od jutros pokušavaju da probiju pu do kuće Perovića, odakle stižu telefonski pozivi za pomoć od njegove bolesne žene.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mraz i smetovi širom Srbije, dve osobe nestale

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2012

Vremenske neprilike u Novoj Varoši, Prijepolju, Crnoj Travi, Medveđi, Kopaoniku i Pešteru. Potraga za Milutinom Nikolićem (75), iz sela Srezojevci na obroncima Suvobora, kao i Radosavom Perovićem (79), iz sela Vrapče kod Medveđe

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.