Potpisan koalicini sporazum SPS, JS i PUPS-a

Izvor: Blic, 12.Mar.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan koalicini sporazum SPS, JS i PUPS-a

Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i PUPS potpisali su danas koalicioni sporazum, a cilj te koalicije je, kako je rekao lider SPS Ivica Dačić da osvoji duplo više glasova na parlamentarnim izborima nego 2008. godine.

Dačić je najavio i da će ta koalicija imati kandidata za predsedničke izbore i dodao da bi ih trebalo odmah raspisati.

"Imaćemo svog predsedničkog kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i borimo se da pobedimo i DS i SNS", rekao je Dačić.

"Mi jedva čekamo predsedničke izbore, ali upozoravamo Borisa Tadića - nema kalkulacije, neka se odmah raspišu predsednički izbori i neka podnese ostavku", rekao je Dačić.

Na konferenciji, kojoj su prisustvovali i predsednici PUPS i JS Jovan Krkobabić i Dragan Marković, saopšteno je da je dogovoreno da SPS pripadne 142 mesta na izbornoj listi, PUPS 68, a JS 40.

Izborna lista nosiće ime "Ivica Dačić - SPS - PUPS - JS".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić sutra raspisuje izbore,Dačić ga prozvao

Izvor: Mondo, 12.Mar.2012

Predsednik Srbije raspisaće 13. marta u podne parlamentarne izbore, a lider SPS najavljuje da ta partija ide na pobedu i protiv DS i SNS i ako budu prevremeni predsednički izbori "Tadić i Nikolić će imati borbu sa kandidatom SPS-a".

Nastavak na Mondo...

SNS i NS samostalno u rudničko takovskom kraju

Izvor: Blic, 13.Mar.2012, 12:15

Koalicija Srpske napredne stranke (SNS) i Nove Srbije (NS) od danas ne postoji u Gornjem Milanovcu i u rudničko-takovskom kraju će te dve stranke samostalno nastupiti na izborima, rečeno je u Opštinskom odboru NS u Gornjem Milanovcu...Podpredsednik odbora Desimir Jovanović rekao je agenciji Beta...

Nastavak na Blic...

Ilić očekuje pobedu koalicije koju predvodi SNS (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Mar.2012

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da je koalicija, koju predvodi Srpska napredna stranka, a u kojoj se nalazi i NS, spremna za parlamentarne izbore i da veruje u pobedu te koalicije...On smatra da treba da se rapišu i predsednički izbori i da sa njima ne treba da bude kalkulacije..."Srbija...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.