Pomoćnik generalnog sekretara podneo ostavku zbog krađe u Skupštini

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoćnik generalnog sekretara podneo ostavku zbog krađe u Skupštini

Milan Brzaković, pomoćnik generalnog sekretara Narodne Skupštine, danas je podneo ostavku na ovo mesto zbog krađe televizora i kompjutera koje su se dogodile u republičkom parlamentu.

Brzaković je inače kao pomoćnik genseka Skupštine bio i rukovodilac Sektora za održavanje objekata Narodne skupštine, te se juče odlučio da podnese ostavku na ovo mesto zbog, kako je naveo u obrazloženju, "propusta u radu"

Istraga o nestanku opreme vredne 13.000 evra još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u toku i kako saznajemo nema nikakvih indicija da je Brzaković umešan u nestanak opreme.

Da podsetimo, krajem januara otkriveno je zahvaljujući vanrednom popisu da je iz zgrade u Kralja Milana iz skupštinskog magacina nestalo 20 kompjutera i televizora.

Po prijavi protiv N.N. lica, policija je poligrafski testirala sve zaposlene i pregledala snimke kamera.

Administrativni odbor Skupšine Srbije sutra će razmatrati Brzakovićevu ostavku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostavka zbog krađe računara iz Skupštine

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2015

Pomoćnik generalnog sekretara Narodne Skupštine, Milan Brzaković danas je podneo ostavku na ovo mesto zbog krađe televizora i kompjutera koje su se dogodile u republičkom parlamentu...Brzaković je inače kao pomoćnik genseka Skupštine bio i rukovodilac Sektora za održavanje objekata Narodne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.