Politika: Vučić 12. aprila sa Izetbegovićem u Mostaru

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Apr.2016, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika: Vučić 12. aprila sa Izetbegovićem u Mostaru

Premijer Aleksandar Vučić sastaće se 12. aprila u Mostaru sa predsedavajućim Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, piše "Politika", pozivajući se na izvore u Vladi Srbije.

Vučić i Izetbegović razgovaraće o svim otvorenim pitanjima jer, kako ističu isti izvori, "nema prostora za nove sukobe".

Na privrednom skupu u Mostaru, Vučić će se, kako se dodaje, osim sa Izetbegovićem, sastati i sa Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem, srpskim i hrvatskim članom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Predsedništva BiH, a u ovaj hercegovački grad dolaze i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, predsednik Crne Gore Filip Vujanović, slovački predsednik Andrej Kiska i američka ambasadorka u BiH Morin Kormak.

"I pored najave Izetbegovića da Sarajevo novim haškim presudama na svaki način pokušava da nađe povod za novu tužbu BiH protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde, Beograd ne odustaje od pomirenja", konstatuje "Politika".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.