Pokret radnika i seljaka od večeras zvanično u kampanji

Izvor: Blic, 23.Mar.2012, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret radnika i seljaka od večeras zvanično u kampanji

Predsednik Pokreta radnika i seljaka (PRS) Zoran Dragišić rekao je večeras u Kruševcu da će se ova partija, ukoliko bude u prilici da donosi odluke, snažno boriti protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Kritikujući dosadašnju vlast, Dragišić je pozvao građane da se onima koji, kako je rekao, govore o departizaciji, a ne primenjuju je, "osvete u glasačkoj kutiji” 6. maja i dodao da se ovaj Pokret zalaže za "istinsku demokratiju i mir”.

Predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Unije žena Srbije i članica gradskog odbora PRS u Beogradu kazala je večeras da ovaj Pokret želi da žene budu uključene u sve društvene tokove jer, kako je kazala, društvo može napredovati, jedino ako u političkom životu budu ravnopravno uključeni žene i muškarci.

Pokret radnika i seljaka večeras je u Kruševcu zvanično započeo kampanju za predstojeće izbore, iako je u toku dana bilo najava da se ovaj skup neće održati jer je komunalna policija, po nalogu gradske uprave danas naložila uklanjanje bine sa Trga Kosovskih junaka.

U međuvremenu, PRS-u je zvanično odobren zahtev za održavanje skupa, kao i za montažu bine.

Povezane vesti: Dinkić: Žalićemo se RRA zbog neravnopravnog tretmana Naprednjaci predali izbornu listu za Skupštinu grada DSS u Idvoru počela kampanju za pokrajinske izbore UNMIK neće moći da organizuje lokalne izbore na Kosovu SAD za parlamentarne, ali protiv lokalnih izbora na KiM
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Snažna borba protiv korupcije"

Izvor: B92, 23.Mar.2012

Kruševac -- Predsednik Pokreta radnika i seljaka Zoran Dragišić rekao je da će se ova partija snažno boriti protiv organizovanog kriminala i korupcije...Kritikujući dosadašnju vlast, Dragišić je pozvao građane da se onima koji, kako je rekao, govore o departizaciji, a ne primenjuju je, "osvete...

Nastavak na B92...

SNS za sistem elektronske uprave

Izvor: B92, 23.Mar.2012

Beograd -- SNS zalaže se za uvodjenje jedinstvenog sistema elektronske uprave u Beogradu kaže predsednik gradskog odbora naprednjaka Nebojša Stefanović..."Jedan od velikih problema koji svakodnevno muči Beogradjane i druge gradjane Srbije je problem ogromne administracije, birokratskog aparata i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.