Pohvale i zamerke predlozima zakona o vladi i ministarstvima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2014, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohvale i zamerke predlozima zakona o vladi i ministarstvima

U Skupštini Srbije u toku je objedinjena rasprava o predloženim izmenama Zakona o vladi i o Predlogu zakona o ministarstvima tokom koje je šef poslaničke grupe LSV Nenad Čanak pozdravio predlog o manjem broju ministarstava rekavši i da je ponosan što u novoj vladi neće biti ministarstava za krupne provizije i za nedostatak dokaza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Većina poslaničkih grupa podržava izmene zakona

Izvor: Blic, 24.Apr.2014

Poslanici su večeras završili načelnu debatu o novom zakonu o ministarstvima i izmenama Zakona o vladi, čije je usvajanje preduslov za izbor nove vlade, a amandmane će razmatrati u subotu. ..U Skupštini Srbije sutra će biti pauza, a u subotu, 26. aprila parlamentarci će razmatrati amandmane na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.