Počeo Festival ekološkog pozorišta u BP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo Festival ekološkog pozorišta u BP

Na bačkopalanačkoj obali Dunava, na čardi "Florida" otvoren je 23. Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade. 

Tokom prepodnevnih časova održane su kreativne radionice za decu i mlade – Čudesna šuma, Joga za decu, Kako spasiti drvo i Telo kao instrument.

Popodnevni časovi bili su rezervisani za radionice Slikanje zvukom, Zaljubi se, zaludi se i Oživimo šišarke.

U radionicama su učestvovali najmlađi Bačkopalančani, pa i njihovi roditelji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Takmičarski program festivala počeo je u 17 časova kada je odigrana predstava „Bo-Bo i Zu, prvi dan u vrtiću" u izvođenju Apart teatra i Sarajevskog ratnog tetra – SARTR na Eko sceni, a u 19 časova usledilo je izvođenje predstave „Lara u svijetu životinja" pozorišta „Smješko" iz Zagreba na Letnjoj sceni.

U revijalnom delu programa odigrana je predstava „Ručni rad" pozorišta „Promena" iz Novog Sada, nakon koje je usledio muzički program.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.