Pismo premijeru

Izvor: NaDlanu.com, 22.Feb.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pismo premijeru

BEOGRAD, 22. februara 2012. (Beta) - Predsednik sindikata kragujevačke fabrike "Zastava oružje" Dragan Ilić izjavio je u sredu da su štrajkači poslali pismo predsedniku Vlade Srbije Mirku Cvetkoviću od kog traže da pošalje kompetentne pregovarače koji mogu da reše njihov problem sa overom zdravstvenih knjižica.

BEOGRAD, 22. februara 2012. (Beta) - Predsednik sindikata kragujevačke fabrike "Zastava oružje" Dragan Ilić izjavio je u sredu da su štrajkači poslali pismo predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Vlade Srbije Mirku Cvetkoviću od kog traže da pošalje kompetentne pregovarače koji mogu da reše njihov problem sa overom zdravstvenih knjižica.Ilić je agenciji Beta rekao da odustaju od najavljene blokade cele zgrade filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i da žele da pruže mogućnost pregovorima.Radnici kragujevačke fabrike Zastava oružje od ponedeljka su u zgradi filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje zbog problema oko overe zdravstvenih knjižica, a u utorak su se zaključali na trećem spratu te zgrade, pošto su zaposleni na tom spratu prethodno napustili kancelarije.Ilić je najavio da će sindikalci potpuno blokirati zgradu Fonda i onemogućiti rad zaposlenima ako problem ne bude rešen do danas.Oko 2.000 zaposlenih u Zastava oružju nema overene zdravstvene knjižice od 1. januara ove godine zbog neplaćenih doprinosa u 2011. godini.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.