Petković: DSS nije učestvovala u razgovorima o vladi

Izvor: Blic, 27.Jun.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: DSS nije učestvovala u razgovorima o vladi

Demokratska stranka Srbije nije učestvovala u razgovorima o formiranju vlade, rekao je danas portparol DSS Petar Petković.

Upitan da li u vladi za koju mediji spekulišu da će je činiti SNS, SPS i URS ima mesta i za DSS i kako gleda na tu kombinaciju, Petković je odgovorio da DSS nije učestvovala u razgovorima i da je odgovornost na strankama koje su preuzele inicijativu za pregovore.

Petković je, na pitanje da li bi DSS mogla biti stožer opozicije, budući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se protivi evroatlantskim integracijama za razliku od stranaka koje bi mogle formirati vladu, rekao da je o tome rano govoriti.

Povezane vesti: Petković: DS hoće da uvuče LDP u Vladu Srbije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.