Palma dobija konkurenciju za mesto gradonačelnika

Izvor: TvojPortal.com, 30.Mar.2012, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma dobija konkurenciju za mesto gradonačelnika

Izvor: tvojportal.com  Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) i gradonačelnik Jagodine u poslednja dva mandata, na narednim izborima dobiće rivala za tu funkciju u predsedniku Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Jagodine Životi Starčeviću, rečeno je danas na konferenciji za novinare DSS. Starčević je i nosilac liste DSS na lokalnim izborima u Jagodini. Jagodinski DSS se definitivno jedini osmelio u Jagodini i  stao na crtu dosadašnjem gradonačelniku- apsolutnom vladaru >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << grada na Belici.


Ostale stranke u Jagodini još se o gradonačelniku ne izjašnjavaju, a predsednik Gradskog odbora DS Goran Petrović rekao je Tanjugu da će ta stranka "imati kandidata za gradonačelnika ako pobedi na izborima".
Predsednik Gradskog odbora SRS Jagodine Ivan Radić, koji je i nosilac liste na lokalnim izborima, rekao je Tanjugu da o kandidatu za gradonačelnika nisu razgovarali. Marković je ranije izjavio da će se ponovo kandidovati za gradonačelnika Jagodine i narodnog poslanika i ocenio da će njegova lista "Dragan Marković - Palma JS,SPS,PUPS" u Jagodini, osvojiti 70 odsto glasova.

Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.