Palma: Dačić je naš kandidat za predsednika

Izvor: BKTV News, 11.Mar.2012, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Dačić je naš kandidat za predsednika

Na predstojeće izbore Jedinstvena Srbija će izaći u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i Partijom ujedinjenih penzionera, a nosilac liste biće Ivica Dačić, rekao je danas predsednik JS Dragan Marković Palma na sednici Glavnog odbora u Jagodini.
Marković je dodao da je to dogovoreno kasno sinoć i da će ta koalicija nastupiti i na lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima. On je rekao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se na predstojećim izborima kandidovati za republičkog poslanika i gradonačelnika Jagodine.
Jedinstvena Srbija traži da izbori budu raspisani i na Kosovu i Metohiji, jer je po ustavu Kosovo sastavni deo Srbije.
'Ukoliko budu raspisani predsednički izbori sa koalicionim partnerima smo dogovorili da kandidat za predsednika Srbije bude Ivica Dačić.
Ova koalicija je pobednička jer kada su bili raspisani vanredni lokalni izbori u više gradova i opština dobijali smo duplo više glasova nego na redovnim izborima 2008. godine što znači da su gradjani Srbije dobro procenjiovali ono što mi radimo', rekao je Marković.
Marković je naglasio da bez JS i bez ove koalicije ne može da se napravi nova vlada.
'Mi se nismo nikome obećali, a buduću vladu napravićemo sa onim partijama koje budu prihvatile političke ciljeve ove koalicije. U ovom trenutku ja ne znam sa kojom ćemo partijom posle izbora da napravimo koaliciju i o tome će odlučiti gradjani Srbije', kazao je Marković.
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Izbori,   Jagodina

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.