Pajtić: Sa velikim zadovoljstvom ću se odazvati pozivu za saslušanje

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Sa velikim zadovoljstvom ću se odazvati pozivu za saslušanje

Bojan Pajtić, lider DS i pokrajinski premijer rekao je da će se "sa velikim zadovoljstvom odazvati pozivu za saslušanje, s obzirom na to da je žrtva prisluškivanja".

"Izjavu ću, sa sve dokazima o reketiranju strane kompanije, dati nadležnim organima, nakon povratka iz Brisela, iako znam da ova vlast neće samu sebe hapsiti zbog reketiranja. Ali promeniće se i ova vlast, kao i svaka. Kad tad će odgovarati", navodi se u pisanoj izjavio Bojana Pajtića dostavljenoj medijima.

Kako "je Blic" danas ekskluzivno saznao, policija je danas uručila poziv za saslušanje lideru DS Bojanu Pajtiću kod tužioca zbog afere vetroparkovi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.