Pajtić: DS u Vojvodini na listi sa manjinama i sindikatima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: DS u Vojvodini na listi sa manjinama i sindikatima

NOVI SAD -

Potpredsednik Deomkratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da će se na listi te stranke na pokrajinskim izborima naći predstavnici svih nacionalnih zajednica koje žive u Vojvodini, ali i predstavnici nekih sindikata.

Pajtić je novinarima u Novom Sadu rekao da to ne treba nikog da čudi jer je DS stranka socijaldemokratske orijentacije i biračima će ponuditi ono što su i do sada bili njeni prioriteti.

"Mi ćemo građanima Vojvodine ponuditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dalji razvoj pokrajine, obezbeđivanje radnih mesta, privlačenje stranih investicija, očuvanje ljudskih i manjinskih prava i uvođenje ervopskih standarda u zdravstvu socijalnoj zaštiti i obrazovanju", rekao je Pajtić.

Kako je ranije najavljeno iz DS-a, Bojan Pajtić biće ponovo kandidat stranke za predsednika Vlade Vojvodine, funkciju na kojoj se nalazi poslednjih osam godina.

Izbori za Skupštinu Vojvodine biće održani 6. maja, kada i lokalni i izbori za Skupštinu Srbije. Birači će birati 120 poslanika pokrajinskog parlamenta, od kojih 60 po većinskom, a 60 po proporcionalnom izbornom sistemu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.