PSG: Finansijski problemi u gradovima gde vlada partija

Izvor: Blic, 28.Jun.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSG: Finansijski problemi u gradovima gde vlada partija

Pokret slobodnih građana danas je saopštio da izveštaj Fiskalnog saveta u kojem je utvrđeno da gradovi i opštine Srbije duguju više od milijardu evra pokazuje da državom vladaju" bratija i partija".

U saopštenju se kaže da su u najvećim problemima gradovi Kragujevac, Niš, Beograd i Novi Sad, a u kojima je na vlasti vladajuća stranka ili njoj bliske.

Kaže se da se štedi na socijalnim davanjima, ne mogu da servisiraju dugove koji dospevaju dok se "istovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Kragujevcu raspisuju tenderi za skupa alkoholna pića, na privatna putovanja putuje se službenim autom, a u Beogradu se grade višemilionske fontane i jarboli".

PSG navodi i da se u izveštaju Fiskalnog saveta vidi da dugovi lokalnih samouprava ozbijno ugrožavaju stabilnost ekonomije.

Oni navode da rade na širenju mreže odbora širom Srbije i da će biti spremni da na sledećim lokalnim izborima ponudi konkretna rešenja za svaki grad i opštinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.