Izvor: Blic, 13.Feb.2016, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS Vojvodina:Najveće dobro za građane odlazak Pajtića

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista u AP poručio je lideru Demokratske stranke Bojanu Pajtiću da će najveće dobro za građane biti skori odlazak "njegovog kriminalnog režima" sa vlasti u pokrajini.

"Žalosno je kada lider stranke koja je organizovala proteste protiv migranata govori o toleranciji, ali je još žalosnije kada o Kosovu i Metohiji i Briselskom sporazumu priča čovek kom su Srbi iz Gračanice u lice rekli sve što misle o njemu", navodi se u saoštenju Pokrajinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbora PS u Vojvodini.

Pokrajinski odbor te stranke u Vojvodini podseća Pajtića "da se svaki put kada spomene reč huligan seti petog oktobra 2000. godine, dana kada su ti isti huligani uvodili „demokratiju“ u Srbiju paleći Saveznu skupštinu, zgradu RTS, prebijajući političke protivnike po ulicama", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.