PS: Nekrunisanom kralju stečaja se prividjaju krađe

Izvor: Blic, 30.Apr.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Nekrunisanom kralju stečaja se prividjaju krađe

Pokret socijalista poručio je danas da "nekrunisani kralj stečaja" Saša Radulović najavljue nekakve krivične prijave, jer ne može da pobegne od svoje prirode pa mu se svuda i u svakoj situaciji priviđaju lopovi i krađe, pošto se u te stvari dobro razume.

Decenijama je Radulović kraljevski živeo otimajući od radničke muke, prodajući za ogromne provizije ono što nikada nije bilo njegovo, navodi PS u saopštenju dodajući da se "nekrunisani kralj stečaja" tada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pitao da li je moralno to što radi, jer je za njega bio samo dobar biznis i način da se enormno zaradi.

"Treba li da podsećamo kako je nekrunisani kralj stečaja, prepošteni Saša Radulović, u preduzećima u kojima je bio stečajni upravnik nameštao poslove firmi u kojoj je sa svojom ženom bio suvlasnik", navodi PS.

Oni podsećaju da je Radulović bio kažnjen od strane Disciplinskog veća Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, kao i da o krivičnim prijavama govori dok krivičnu prijavu sindikata podnetu protiv njega naziva glupošću.

PS podseća da je Radulović 2013. godine bio ministar za privredu poznat po tome što je pravio predlog Zakona o stečaju, po svojoj meri i za svoj račun.

"Tim Zakonom prepošteni i nekorumpirani Saša Radulović je pokušao da gašenjem Agencije za licenciranje stečajnih upravnika ovaj posao prenese na Komoru stečajnih upravnika koncipiranu kao udruženje građana, na čijem čelu bi bio on glavom i bradom", navodi PS.

Ta stranka dodaje da bi on tako i zvanično postao nekrunisani kralj stečaja kontrolišući stečaj i prodaju imovine državnih preduzeća vredne nekoliko milijardi evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.