PRIZNAO ŽIKA GOJKOVIĆ IZ SPO: Viđao sam se sa misicom ubicom

Izvor: Kurir, 06.Jul.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNAO ŽIKA GOJKOVIĆ IZ SPO: Viđao sam se sa misicom ubicom

Poslednji put sam video Slobodanku Tošić pre pola godine, nisam tada znao da je na poternici. Znamo se već nekoliko godina

BEOGRAD - Žika Gojković, poslanik SPO, priznao je u razgovoru za Kurir da poznaje Slobodanku Bobu Tošić, bivšu mis i Plejbojevu „zečicu“ osumnjičenu da je učestvovala u najtežim krivičnim delima - pet ubistava i milionskim pljačkama, ali da nisu u kontaktu već šest meseci.

Kako je Kurir juče ekskluzivno objavio, zgodna plavuša >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja je trenutno u pritvoru zavela je srpskog poslanika koji je oženjen, a član je Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i u vezi su već dve i po godine. Od 17 članova, kad se odbiju žene i muškarci koji nisu oženjeni, preostane njih desetoro (pogledati okvir dole), uključujući i Gojkovića.

- Nemam komentar na takve stvari, poznajem je. Upoznao sam je pre nekoliko godina preko njene sestre, inače kik-boksera. Ne sećam se kad sam je poslednji put video, možda pre otprilike šest meseci - kaže Gojković, a na pitanje da li zna da je Tošićeva tada bila na međunarodnoj poternici, kaže:

- Otkud sam znao da je u bekstvu. Ništa od toga nisam znao.

Gojković kategorično tvrdi da s Tošićevom nikad nije bio u vezi.

URNEBESNA REAGOVANJA / VI STE U VEZI S TOŠIĆEVOM...

Zoran Babić, SNS

SMEJAO SAM SE SA ŽENOM

Ha-ha-ha, slatko sam se nasmejao. Niti je poznajem, niti sam je u životu video. Nemam nikakve veze s njom. Razgovarao sam sa suprugom jutros kada sam pogledao tekst i ona se isto slatko nasmejala. Rekla mi je: „Nemaš ti afiniteta prema misicama.“

Igor Bečić, SNS

PRAVI SE MRTAV

Nije odgovorio na poziv, kao ni na SMS.

Aleksandar Jovičić, SNS

PITAJTE MOJU ŽENU

Ne prepoznajem se u vašem opisu. Pre dve i po godine niti sam bio oženjen, niti sam bio naročito poznat. A o tome kako i s kim provodim vreme, najbolje je da pitate moju ženu.

Borisav Kovačević, PUPS

BILA BI MI ČAST

To ime prvi put čujem. Ako vam ja sa 75 godina mogu ličiti na osumnjičenog na tom spisku (da smo u vezi), biće mi čast.

Momir Stojanović, SNS

DAMA IMA BOLJI UKUS

Nisam znao da sam u vezi. Verujem da dama ima bolji ukus.

Miloš Tošanić, SNS

NE ZNAM JE

Nemam nikakve veze s njom. Nikada je nisam upoznao.

Marko Đurišić, SDS

TUŽIĆU VAS

Neću da odgovaram na takve gluposti. I tužiću vas da me stavljate u poziciju da se branim.

Dragan Šutanovac, DS

NEMOJ DA SE ŠALITE

Ja? Nikad čuo za ženu, niti je ikad video ili upoznao. To je ozbiljna stvar da bi se zavitlavali. Ako napišete da sam s njom u vezi, tužiću vas. Da je 1. april, pa da se šalite, ali nije.

Vladimir Đukanović, SNS

KAKO VAS NIJE SRAMOTA?

Je l‘ vas nije sramota? To je takva sramota da stavite moju sliku uz tako nešto. Briga me za ostale, nemam s tim nikakve veze i ne želim da se provlačim u takvom tekstu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.