PRIJEM MEKEJNA: Svi išli kod Vulina na konsultacije

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJEM MEKEJNA: Svi išli kod Vulina na konsultacije

Vulin je, naime, sve vreme stajao na istom mestu, a svi ostali državni funkcioneri dolazili su mu na „poklonjenje“.

BEOGRAD - Ministar rada Aleksandar Vulin, po svemu sudeći, bio je glavna zvezda među kolegama koje su zajedno s njim čekale dolazak premijera Srbije i američkog senatora Džona Mekejna i zajednički sastanak u Palati Srbije.

Vulin je, naime, sve vreme stajao na istom mestu, a svi ostali državni funkcioneri dolazili su mu na „poklonjenje“, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da su došli na konsultacije. Prvi mu je prišao ministar energetike Aleksandar Antić, s kojim je kratko ćaskao.

Zatim im se pridružio šef kabineta premijera Aleksandra Vučića Ivica Kojić, da bi potom došao i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Opušteno ćaskanje... Stefanović, Vulin, Antić i Kojić

(N. K.)

Autor: Foto: Nebojša Mandić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.