PAPARACO: Čeda s porodicom opet na Mikonosu?

Izvor: Kurir, 23.Jul.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO: Čeda s porodicom opet na Mikonosu?

Pre dva dana na aerodromu „Nikola Tesla“ čekirao avionske karte za Atinu

BEOGRAD - Luksuziranje!

To što lider LDP Čedomir Jovanović više nije poslanik, a stranka mu nije ni parlamentarna, nije ga sprečilo da sebi i svojoj porodici i dalje organizuje luksuzna letovanja za koja treba izdvojiti po nekoliko hiljada evra. Oštro oko foto-reportera Kurira zateklo ga je pre dva dana na aerodromu „Nikola Tesla“ kako s porodicom, pudlom i dadiljom napušta srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prestonicu.

Jovanović je čekirao let za Atinu, prestonicu Grčke, pa pretpostavljamo da će kao i prethodnih godina odmor provesti na elitnom ostrvu Mikonosu, gde, kako saznajemo, Jovanovići imaju svoju privatnu vili.

- I Jelena i Čeda uvek vode dadilju sa sobom jer žele da malo vremena posvete jedno drugom. Bez dadilje to ne bi bilo moguće jer bi pored četvoro nestašne dece morali samo da gledaju u njih - kaže izvor Kurira.

(J. M.)

Provera... Jelena Jovanović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.