Ozelenjavanje Novog Pazara

Izvor: BKTV News, 13.Apr.2012, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozelenjavanje Novog Pazara

Ugovore o sufinansiranju projekata energetske efikasnosti i ozelenjavanje površina Novog Pazara, potpisali ministar Oliver Dulić i gradonačelnik tog grada Meho Mahmutović. Juče je svečano otvoren renovirani Gradski stadion u Novom Pazaru.
Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić potpisao je sa gradonačelnikom Novog Pazara Mehom Mahmutovićem ugovore o sufinansiranju projekata energetske efikasnosti i ozelenjavanje površina.
'Ugovorili smo projekat od 50 miliona dinara za poboljšanje energetske efikasnosti i još 4,5 miliona za ozelenjavanje i dalje ulepšavanje grada', rekao je Dulić.
Dulić je rekao da je ministarstvo na čijem je čelu u protekle četiri godine 'odlično' sarađivalo sa lokalnom samoupravom Novog Pazara.
'Za četiri godine uspeli smo da uradimo celokupnu infrastrukturu da bi Novi Pazar postao grad koji može da konkuriše drugim gradovima u odgovoru na zahtev bilo kog investitora, i to je istorijski korak napred', rekao je Dulić.
Mogu da kažem da smo u ugovorenim rokovima završili sve projekte koje smo planirali i ugovorili, rekao je ministar.
Dulić je najavio sređivanje Katastra nepokretnosti i završetak Prostornog i niza detaljnih urbanistickih planova, bez kojih je nemoguće stvoriti uslove za dalji razvoj i dovođenje investitora
Izvorfoto: RTS
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.