Oliver Ivanović: Moj cilj je da sud shvati da nisam tip koji beži

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović: "Moj cilj je da sud shvati da nisam tip koji beži"

Lider SDP Oliver Ivanović kaže da je optimista pred početak novog suđenja u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici.

Ivanović se putem skajpa uključio u program RTS-a iz svog doma u Kosovskoj Mitrovici gde se nalazi u kućnom pritvoru.

On je prethodno osuđen na devet godina zatvora, ali je ta presuda ukinuta drugostepenom odlukom i predmet je vraćen na početak.

"Za dva meseca ističe mera kućnog pritvora, to je 22. aprila. Do tada ćemo imati samo jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ročište, da ih je više bio bih optimističniji. Moj cilj je da sud shvati da nisam tip koji beži i uložio sam svu energiju da dokažem svoju nevinost", rekao je Ivanović.

Reakcije na odluku Osnovnog suda da se Oliveru Ivanoviću odredi kućni pritvor

"Svima je jasno da ja ne mogu da imam veze sa tako nečim, ali sam uvučen u takvu situaciju. Iz nje mogu da izađem samo na jedan način, da dovedemo postupak do kraja i do oslobađajuće presude", zaključio je Ivanović.

Prema njegovim rečima, teško mu pada što mora da se "upinje i troši vreme i energiju na stvari koje nisu dokazive".

Oliver Ivanović ekskluzivno za BKTVNews: Nikada neću zažaliti što sam ostao na Kosovu!

Ivanović je uhapšen u januaru 2014. godine, a suđenje pred Osnovnim sudom u Kosovskoj Mitrovici počelo je skoro godinu dana kasnije - 18. decembra.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.