Odbijen predlog za anketni odbor o prisluškivanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijen predlog za anketni odbor o prisluškivanju

Poslanici Skupštine Srbije odbili su danas predlog Demokratske stranke da se u dnevni red sednice uvrsti odluka o formiranju anketnog odbora o aferi prisluškivanja.

Taj predlog podržalo je samo 12 poslanika.

DS je prošle sedmice najavila da će u skupštinsku proceduru uputiti predlog o formiranju anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti u kojima se dogodilo prisluškivanje i objavljivanje transkripta razgovora Lidije Udovički i lidera te stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i pokrajinskog premijera Bojana Pajtića.

Demokrate su tom prilikom objasnile da bi cilj tog odbora bio da da odgovore na pitanja ko je prisluškivao Pajtića, po čijem nalogu, da li je postojao nalog od strane suda za prisluškivanje, ko su lica i iz koje su službe koja su za to odgovorna...

Poslanici su započeli drugu sednicu jesenjeg zasedanja, a najpre raspravljaju o setu zakona u oblasti železnica i potvrđivanju tri međunarodna sporazuma u oblasti saobraćaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.